Jennifer Aniston.

j

Jennifer Aniston, född 11februari 1969 i Sherman Oaks, är en Amerikans skådespelare. Hon är dotter till skådespelaren John Aniston (född Ioannis Anastassakis), känd från TV-såpan Våra bästa år. Hon växte upp i New York men familjen tillbringade också ett år i faderns hemland Grekland.

Aniston slog igenom 1994 som karaktären Rachel Green i TV-serien Vänner. 
Den rollen besatte hon i alla de tio år som serien pågick, 1994 till 2004. Hon fick 750 000 dollar per episod i Vänner. Jennifer är bästa vän med Courteney Cox Arquette, också känd från "Vänner". Courtney spelar Monica Geller.

För sin första lönescheck köpte Jennifer en bil. I början ville producenterna att Jennifer skulle spela Monica, Men de kom fram till att Jennifer passade mer till Rachel och Courteney till Monica.

1997 träffade Jennifer skådespelaren Brad Pitt och de gifte sig 29 juli 2000, men de skilde sig våren 2005.

Efter skilsmässan med Brad Pitt samlade Jennifer ett par vänner och brände upp minnen från äktenskapet. Bl.a. brändes hennes bröllopsklänning.


Skvaller

Jennifer Aniston tog med sig sin nya pojkvän John Mayer på besök till hennes vänner Courtney Cox och David Arquette i Malibu igår vilket tyder på att John och Jens förhållande är väldigt seriöst nu! Courteney och Jennifer har varit nära vänner i flera år sedan de började spela in tv-serien Friends och Courtney har alltid stått vid sin väns sida. Att öppna sitt hem till John måste därför betyda att Cox tycker att han är en acceptabel partner för Jennifer och det är ju kul att se! John och Jennifer höll sig nära varandra hela dagen och det verkade som om John kände sig väldigt bekväm hemma hos Arquette familjen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0